Saturday, September 27, 2014

Farmielu..

Nädalake on jälle möödunud ja meil on vaba päev, kahjuks jälle vihmane. Sel nädalal ongi olnud halvad ilmad, peaaegu iga päev on natuke sadanud ja tuuline. Õnneks lubab ilmateade, et järgmisest nädalast läheb paremaks. Töötasime sel nädalal 5 päeva ja nüüd on 3 vaba päeva, kuna esmaspäev on siin riigipüha. Täna puhkame niisama, koristame ja võib-olla lähme jooksma. Homme tahaks minna kuhugi, aga kui vihma sajab, siis on vist mõttetu. Siis lähme lihtsalt linna poodi, muud selle ilmaga siin teha pole. Kui ilmad lähevad ilusaks ja soojaks, on siin üsna palju ilusaid kohti, kuhu minna.
Eelmisel laupäeval käisime Pembertonis peol. Algus läksime inglastest majakaaslastega hostelisse, kus olime paar tundi ja siis läksime ühte majja, kus siis põhipidu toimus. See oli nii naljakas, kõik tantsisid ja jõid ta hoovis. Enamus töökaaslasi oli seal ja oli ka meie jaoks võõrid inimesi, enamus kõik hostelist. Me ei jäänud väga kauaks, kuna tahtsime ööseks koju tulla ja Vahur oli seekord kaine juht. Täna toimub hostelis jälle pidu, aga arvame, et me vist jätame seekord vahele.
Töönädal möödus üsna kiiresti ja erinevaid töid tehes. Vahur pidi vahepeal traktoriga muru niitma, mullakotte tõstma, natuke masinaga avokaadosid korjama ja mõnda muud tööd tegema. Ka mina tegin igast erinevaid töid, nt istutasin avokaadokive mullakottidesse, siis pidin need kotid ämbritesse sättima jne. Kuna teeme nii paljusid erinevaid asju, siis möödub aeg üsna kiiresti ja veel ei ole tüdimust tulnud. Kui kiire aeg tuleb, siis peame kindlasti ka avokaadosid korjama minema. Sellel nädalal läks 7 inimest töölt ära ja järgmisest nädalast tuleb 10 inimest juurde. Nendest enamus on sakslased, aga ka paar eestlast. Me eestlastest majakaaslased lähevad järgmisest nädalast ära, nii et arvatavasti saame varsti uued inimesed oma majja.
Töönädala õhtud mööduvad ikka samamoodi, süüa tehes ja filme vaadates. Täna hommikul ärgates aknast välja vaadates nägime kolme känguru, nii armsad. Töölt saame avokaadosid koju võtta ja me maja ees kasvab sidruni- ja mandariinipuu. Nii et guacamole peaaegu tasuta käes;)

Tervitused teile sügisesse Eestisse!








1 comment:

  1. Nu ootame uuemat infi teie tegemistest. Andres ja Janne ka teiepoole teel või kohal kohevarsti.

    ReplyDelete