Sunday, December 14, 2014

Cherryfestival

Eile toimus Manjimupis Cherryfestival, mis pidi hullult suur ja tähtis kohalik sündmus ja üritus olema. Meie jaoks oli see aga suhteliselt igav ja mõttetu, oleme vist harjunud suuremate üritustega :) 
Käisime natuke linnas ringi ja tegime vanade autodega pilte.
Nüüd enne jõule lähevad mitmed inimesed töölt ära, eile läksid meie maja inglased ära, lähevad jõuludeks Inglismaale ja kui Austraaliasse tagasi tulevad, reisivad. Päris kahju oli, elasime ja töötasime ju 3 kuud koos. Täna lähevad 2 saksa tüdrukut ära, kellega väga hästi läbi saime, varsti lähmegi tsau neile ütlema. Nii et homsest on tööl mitu uut inimest, päris harjumatu. Eks see ongi nii välismaal olles, et päris tihti pead uute sõpradega hüvasti jätma.
Eelmisel nädalal nägin tööl madu, tigersnake'i. Sõitsime just inglise tüdrukuga buggy'ga pausile, kui järsku oli meie ees umbes meetripikkune tume madu. Kui ta mootori häält kuulis, hakkas vaikselt end liigutama ja eemale minema. Päris hull ikka. Me ülemus püüdis üks päev 2 tigersnake kinni ja pidi nad ära tapma, kuna nad on ikka väga ohtlikud inimestele.
Ja meil on igast erinevaid imelikke ämblikke seal farmis, eriti tamarillo- ja kiivipuude vahel. Paneme ühe ämbliku pildi ka üles. Ma õppisin lõpuks traktoritega sõitmise ära, nii naljakas, aga polegi nii hirmus kui ma kartsin.
Muud hetkel midagi huvitavat ei olegi, täna on vaba päev ja lähme kängurisid ja emusid ühte kohta vaatama, eks siis pärast paneme pilte.
Soojad tervitused teile!
Inku







No comments:

Post a Comment